Over Najat

Najat Haddouch wordt ook wel de “koningin van het cuppen” genoemd. Ze is sinds 10 jaar de oprichtster en CEO van de Hijama en cupping kliniek.  Haar Islamitische gezondheids kliniek bied een tal van behandelingen aan zoals Hijama, Roqiya, Orthomoleculaire therapie, Kruidengeneeskunde, Hirudotherapie, Apitherapie, massage, NLP en psycho sociale hulpverlening.

Daarnaast is ze de oprichtster van de in London en Nederland gestationeerde Islamic Medicine Academy welke cursussen bied in alternatieve geneeswijzen, met name hijama en cupping. Ze is de eerste hijama cursus aanbiedster en heeft honderden mensen getraind in binnen en buitenland. Daarnaast is ze auteur van het boek: Hijama, hoe te genezen volgens de sunnah. 

Najat komt oorspronkelijk uit de reguliere gezondheidszorg en is een BIG geregistreerde verpleegkundige. Ze heeft al ruim 28 jaar ervaring in het helpen van mensen.  

Najat heeft een passie voor Islamitische geneeskunde en haar leven bestaat uit het met hun gezondheid helpen van anderen over de gehele wereld volgens de sunnah.  Ze heeft gezien dat haar behandelingen een glimlach op duizenden gezichten teweeg heeft gebracht, zelfs nadat ze jaren met pijn liepen of geen succes hadden bij andere behandeltechnieken.